Free Lines Arrow Blog Awards | With love... Emily
11. září 2012

Blog Awards

Hezké úterní ráno čtenáři :)
Nebylo by špatné si takhle po ránu přečíst něco jiného a "nekosmetického"?
Jelikož se už na mém kontě nashromáždila tři ocenění, tedy byla jsem součástí tagu blog awards, ráda bych v tomto pokračovala a veřejně poděkovala třem milým slečnám, které mě zmínily: Janush :)Luci a Stannah. Opravdu si toho jako úplný nováček vážím a ještě jednou děkuji.

Pravidla nominování:- poděkovat osobě, která mi ocenění udělila
- odkázat zpět na osobu, která mi ocenění udělila
- navrhnout dalších 5 blogů, které mají méně než 200 čtenářů
- informovat blogery o ocenění
- umístit ocenění na webu.

A které blogy navrhnu já? Popravdě bych do nich nejradši zahrnula i výše zmíněné, protože patří k mým oblíbeným a jsem jejich pravidelnou čtenářkou, ale to by pak bylo asi bezúčelné a já vyberu jinou pětici - respektive čtveřici.

1. Evelins a její blog, kde najdete nejen kosmetické recenze, které moc ráda čtu, ale také články mimo kosmetický svět. Pokud nějaký začnete číst, věřte, že jej spolehlivě dočtete do konce díky poutavému stylu psaní :) Tímto bych taky chtěla poděkovat za pravidelné komentáře od této slečny, kterých si jako nováček velmi cením.

2. Rorynka další slečna, která mě vždy potěší svým komentářem :) Co jsem si tak všimla, jejím hlavním "působištěm" jsou laky na nehty (alespoň mám kde hledat inspiraci a rozšířit svou sbírku červených laků o něco nečerveného :D!), ale samozřejmě nejen ty...

3. wykyy na tento blog jsem narazila teprve nedávno, ale sleduji ho pravidelně, další slečna, která má poutavý styl psaní a samozřejmě se nejvíce zaměřuje na kosmetiku.

4. Beauty of Body and Mind další z mých novějších "objevů", za který jsem moc ráda, slečna má obsahově velmi bohaté články, takže pro čtenáře, které občas neodradí delší text, je tento blog to pravé... a věřte, že mě neodradí a ráda jej čtu :)

No... snad nebude vadit, že zmiňuji pouze 4 blogy, ale tohle je pro mě opravdu ten blogový vrchol, co splňuje pravidlo "méně než 200 čtenářů". Pokud se nenajdete v seznamu a tohle pravidlo splňujete, zanechte mi komentář, ráda poznám nové blogy :)

Užijte si zbytek dne a koukněte na zmíněné blogy ;)

Emily



5 komentářů:

Evelin řekl(a)...

Děkuji za milou zmínku, Emily! Udělala jsi mi radost :-*

Ilga řekl(a)...

Tak tomu říkám začátek dne, strašně jsi mě potěšila!! Děkuju:) Je skvělé, že mám čtenáře, kteří články čtou fakt celé, i když já se někdy ale strašně rozkecám:))

Eliška řekl(a)...

Toto kritérium splňuji rozhodně :D

Unknown řekl(a)...

Moc děkuji, potěšila jsi mě :)!

Kyky řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.

Okomentovat

 
;