Free Lines Arrow Krémy mýma očima | With love... Emily
28. srpna 2012

Krémy mýma očima

Myslím, že nadpis je víc než výstižný, a tak jen ve stručnosti... Chtěla bych se zmínit o mých zkušenostech s krémy, které jsem měla tu čest (nebo taky smůlu) vyzkoušet.

Na fotce můžete vidět pohromadě krémy, které jsem za poslední dobu vyzkoušela.
Který je pro mě nr. 1 a který naopak propadák? Pokračujte v článku :)



Začněme stupněm vítězů. Světe div se, ale jedničkou mezi všemi je pro mě Ziaja. Je to dokonce už moje druhé balení a po spotřebování si zajisté koupím další. Tento krém používám každý den, protože mi naprosto vyhovuje jako podklad pod make-up, nelepí a krásně se vstřebává. Dalším na řadě je krém od Biodermy z řady Sébium - nebýt jedné chyby, byl by naprostou jedničkou. Používám jej jen na noc nebo když nepoužiji make-up, protože když na něj nanesu make-up, tak se drolí. Po přečtení různých diskuzí jsem zjistila, že tento problém netrápí jen mě, a tak se s tím budu muset smířit :)
Posledním objevem je Effaclar K od LRP, který mám jen ve formě vzorečku, ale jsem z něj poměrně unešená takže zvažuji koupi celého balení.

Nechci se příliš detailně rozepisovat, protože o prvních dvou určitě napíši podrobnější recenzi :)

Nivea...tu známe každý již od dětství.Moje nouzovka nebo také pomocník v zimních měsících na suchá místa . Nezklame ani neohromí, ale je to takové domácí must-have a neznám snad nikoho, kdo by ji doma neměl.


A teď dva, pro mě, propadáky. Shodou náhod krémy z levnější kategorie (což je ale i Ziaja) - Cien z Lidlu a Balea (hydratační denní krém pro normální a smíšenou pleť) z DM. Oba pro mě nevyhovující. Jsou tuhé a strašně mastné. Cien používám občas na ruce, protože můj obličej ho rozhodně nesnese, záhadně po jeho použití se začal strašně mastit a ucpávaly se mi póry. Baleu jsem vyzkoušela včera a dnes, musím říct, že mě zklamala, je tuhá a lepí...a když říkám, že lepí, tak tím myslím, poměrně dost. Jediné plus u těchto krémů je snad balení ve formě tuby, jinak za mě tedy velké NE.


Máte některý z těchto krémů? Pokud ano, souhlasíte s mým hodnocením?

6 komentářů:

Luci řekl(a)...

žádný z těchto krémů nemám, momentálně používám jeden od Avonu, ale unešená z něj nejsem.. Niveu jsem samozřejmě už vyzkoušela, je to taková klasika:) ale Ziaja mě celkem láká.. tak uvidím, jak dlouho odolám:)

Luci řekl(a)...

Ahoj Emily, u mě na blogu máš ocenění.. tvůj blog si ho rozhodně zaslouží;)

Lucie M. řekl(a)...

Super článek, hned začínám sledovat a zvu tě k sobě na Giveaway :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2012/08/1-giveaway.html

Unknown řekl(a)...

Já jsem si teprve nedávno pořídila Niveu a souhlasím, na noc je dobrá. Na den se je až moc mastná, ale pod-makeup je dobrá, protože se nevstřebává :).

C. řekl(a)...

mám v plánu si pořídit Sébium AKN ikdyž to drolení..no nevím :D

Chloe řekl(a)...

Ahoj, především bych Ti chtěla poděkovat za návštěvu mého blogu, jsi můj první Pravidelní čtenář a já z toho mám neskutečnou radost :D Díky :)
...a teď k článku, s tvým hodnocením naprosto souhlasím. Vlastním Ziaju a Cien. Se Ziajou jsem spokojená, jak píšeš je takový lehký krém. Cien je pro mě strašně mastný, používala jsem ho jen tehdy, když jsem měla extrémně vysušenou pleť a to jenom přes noc. Niveu máme doma taky, ale já ji nepoužívám, protože je mastný jako nivea. Používá ji sestra a občas mamka.
Uf jsem se trošku rozepsala :D

Okomentovat

 
;