Free Lines Arrow Menší nákup - Rossmann, DM | With love... Emily
27. srpna 2012

Menší nákup - Rossmann, DM

Jelikož u nás v Olomouci otevřeli novou prodejnu Rossmann, nedalo mi to a musela jsem se tam zajít dnes podívat. Musím uznat, že oproti "staré" prodejně, kde jsou pidi uličky a kvůli frontám u pokladny je občas těžké se na něco podívat, je tato nová super. Velké prostory, ochotný personál a celkově působí lepším dojmem.
Spíš než pro nákup jsem tam dnes šla ze zvědavosti, a tak jsem si odnesla domů jen lak od NYC v odstínu Chelsea Cherry a tekutou rtěnku od Maybelline Watershine Elixir v odstínu Red Magic, kterou měli ve výprodejovém stojanu za 29,90,-. Díky 10% slevě mě nákup vyšel na přesných 60 korun a já odcházela spokojená ještě s bonbónkem navíc :)


Poté už jsem jen tak ze zvyku zašla i do DM, kde jsem si vybrala dva produkty od Baley - noční roll-on (extra silný) a denní hydratační krém pro normální a smíšenou pleť.
Jsem zvyklá občas používat Driclor, obzvlášť teď v létě, takže jsem velmi zvědavá na účinky roll-onu od Baley. Nečekám žádný zázrak, ale za 24,90,- se to snad ani nedá. 


Máte s tímto roll-onem někdo zkušenost? 


4 komentářů:

Vivi řekl(a)...

Tyhle drogérkový nákupy miluju. Roll-on používám od Alverde, ale obecně se bez něj obejdu. Ovšem bez toho červenýho laku nebudu už ani minutu. Vyrážím za nákupy ;-).
Vivi

Evelin řekl(a)...

Tak ten červený lak je NAPROSTO dokonalý a po tom roll-onu se rozhodně podívám :-)

the White Rabbit řekl(a)...

kde? kde je nový rossman, prosím? čirou náhodou jsem také z Olomouce a ten u prioru zaboha nenávidím. Vždycky tam pomalu sejmu celý regál.

Emily řekl(a)...

the White Rabbit: Na Horním náměstí přímo naproti orloje, dříve tam bývala Hruška :)

Okomentovat

 
;