Free Lines Arrow Co mě zaujalo z akční nabídky drogerií | With love... Emily
2. září 2012

Co mě zaujalo z akční nabídky drogerií

Nevím jak vy, čtenáři mého blogu, ale já se pokaždé těším na leták s akčním zbožím z drogerie :D
Možná to někomu přijde zvláštní, ale je to taková moje "úchylka" (každý přece nějakou podobnou máme a obzvlášť z kosmetického hlediska je jich, myslím, víc než dost).
Ráda bych se tedy zmínila o pár věcech, které mě zaujaly a třeba zaujmou i vás.
Rossmann... mé osobní "doupě hříchu" a požírač mých úspor :D Nejnavštěvovanější drogerie s výhodnými cenami, 25% slevou na určité produkty, 10% slevou na celý nákup pokud vlastníte slevové kartičky.
Co mě tedy zaujalo právě v této drogerii?



 25% sleva na celý sortiment dekorativky Rimmel a s tou příležitostí rtěnka od Kate Moss, kterou už samozřejmě všichni vlastní a já se zatím nedokopala k její koupi, tak snad tentokrát...

Jedno očekávání a jedno doporučení. BB od Maybelline, novinka, zatím jsem jej nezkoušela a vlastně ani nevím jestli chci. Cena je sice lákavá, ale nebude to stejný průšvih jako BB od Garnieru? 
Na druhou stranu rtěnku Color Sensational vřele doporučuji. Vlastním odstín 535 RUBY STAR a jsem s ní velmi spojená, takže jí možná přibude společnice 445 GINGER SPICE nebo 527 LADY RED.

Posledním produktem, který mě zaujal je novinka pod značkou Nivea, a to čistící pleťová pěna. Nabízí dvě varianty - osvěžující a zklidňující, modrá (osvěžující) je určena pro normální až smíšenou pleť a růžová (zklidňující) pro suchou až citlivou pleť. Za 112 Kč to určitě stojí za vyzkoušení.


 Abych nezůstala jen u jedné drogerie, podívala jsem se i po dalších...
Schlecker... slevové kupony na kosmetiku Dermacol. Je ale nutná Schlecker karta, kterou já osobně nevlastním, takže tyhle slevy jdou mimo mě.

Poslední drogerií je Teta, kde mě také zaujala jediná věc - báze od Dermacolu za příjemných 80 Kč. Možná si pro ni zajdu, ale nejspíš oželím pokud ji už nebudou mít

Vlastníte některý z jmenovaných produktů nebo se chystáte ke koupi?




2 komentářů:

Luci řekl(a)...

nám domů chodík maximálně tak leták z Tety, kde mě mimochodem taky zaujala právě ta báze, zrovna nějakou sháním, tak uvidím:)

Unknown řekl(a)...

Také miluji pročítání kosmetických letáčků :). Stále váhám nad tím BB creamem od maybellinu.

Okomentovat

 
;