Free Lines Arrow NYC - dlouhotrvající lak na nehty Chelsea Cherry (131) | With love... Emily
3. září 2012

NYC - dlouhotrvající lak na nehty Chelsea Cherry (131)

Hned na začátku bych chtěla říct, že laky na nehty nejsou zrovna mojí silnou stránkou a jsem v tomhle ohledu celkem konzervativní - zbožňuji všechny odstíny červené a jen výjimečně se u mně objeví jiné barvy (jak se tak dívám na poličku tak maximálně nějaká ta tmavě modrá, tmavě fialová, černá nebo průhledný, stydím se :D).
Lak od NYC jsem si nedávno koupila v Rossmannu, jak jsme vlastně uvedla v tomto článku. Měli tuším 25% slevu na tuto značku a tak mě nalákala kromě barvy i dobrá cena (tuším nějakých 37 Kč).

Zdobí moje nehty (ano, moje nehty v příšerném stavu, kterými se zrovna ne moc ráda chlubím) již podruhé, a tak o něm můžu napsat nějaké ty pravdivé informace.

Výdrž je průměrná, nebude vám na nehtech držet jak přibitý, na druhou stranu se ani hned neoloupe. Fotka výše je focená zhruba den po nalakování a jak je vidět, tak drží. Pokud jste po sobě zvyklé umývat nádobí ručně jako já, musíte počítat s výdrží maximálně tři dny. Jinak bych si troufla tvrdit, že může vydržet s přehledem i víc dní, ale o slibovaných sedmi bych asi pochybovala.
Nevím proč, ale konzistence mi přijde "tekutější" než u ostatních laků, což ale nijak nevadí. Schne poměrně rychle a krytí je víc než dobré, mě osobně stačila jedna vrstva. Výrobce také slibuje o 50% pevnější nehty. Pokud hledáte levný a kvalitní lak, tak tento, podle mně, stojí za vyzkoušení.
Běžně stojí 49,90,- a tady si můžete prohlédnout dostupné odstíny.
Abych těch červených laků neměla málo, tak si musím pořídit ještě odstín FINE RED WINE, minule mi už ležel v košíku, ale nakonec jsem ho vrátila, což byla chyba.


Na jaké barvy si potrpíte v tomhle směru vy? Jsem jediný konzervativní klasik :D?




8 komentářů:

Ilga řekl(a)...

Lak je moc pěkný, mě ale hlavně hrozně pobavil ten citát v popisku Tvého blogu:) Kdo nic nezkusí je blbec, to je úžasný :D :D

Luci řekl(a)...

červená je prostě klasika.. tou se nikdy nic nezkazí:) mně osobně je úplně jedno, jakou barvu na nehtech mám, hlavně že nějakou.. :D:)

Vivi řekl(a)...

Emily, já jsem díky tvýmu článku dostala chuť na výraznou barvu svých nehtů...tak trošku "Parisienne" ;-).
Vivi

Veronika Sunrise řekl(a)...

Lak je fakt peknej farby :) Inak máš krásny dizajn blogu ! :)

Bella řekl(a)...

Mám podobný odstín a jsem spokojená, i když rozhodně není "dlouhotrvající" :-)

Paris-London Giveaway

Unknown řekl(a)...

Mě NYC laky moc nedrží, a jsou opravdu řidší, ale zatím jsem měla jen to menší balení, tak třeba větší jsou lepší :). Jinak ačkoliv modrá barva nepatří mezi mé nejoblíbenější tak nejvíc laků mám právě této barvy, nechápu jak je to možné :D.

Andy řekl(a)...

Ten vypadá pěkně a máš super design blogu :)

Sabiiixxx řekl(a)...

červený laky se mi strašně líbí, ale ne na mě:D ta barva vypadá super:)

Okomentovat

 
;