Free Lines Arrow Ziaja - okurkový pleťový krém | With love... Emily
10. září 2012

Ziaja - okurkový pleťový krém


 O krému od Ziaji jste se mohli dočíst už v tomto článku, kde jsem ho zmínila jako vítěze mezi všemi uvedenými. Doufám, že nejdu tzv. s křížkem po funuse, protože recenzí na Ziaju je pravděpodobně, díky tomu, že spoustě blogerek byla nabídnuta spolupráce (samozřejmě mně ne, já si jej koupila za vlastní :D), víc než dost, ale já si tu svoji přece jen neodpustím, protože pro mě je tento krém stále jedničkou.


Dlouhou dobu jsem hledala krém, který by mi vyhovoval ve všech směrech a konečně jsem ho našla. Dokazuje to také fakt, že teď mi leží na poličce už druhé balení tohoto skvostu v pěkném jednoduchém balení. 


Krém je určen primárně pro mastnou pleť (ale i pro smíšenou a normální), je jemný, lehce se roztírá a rychle se vstřebává. Nelepí a pěkně voní. Na celý obličej ho stačí opravdu malé množství, protože se snadno rozetře. Já ho používám každý den před nanesením make-upu a jsem opravdu spokojená. 


IndikaceMastná, smíšená a normální pleť
Jemně zvlhčující pleťový krém s výtažky okurky.

PůsobeníIntenzivně zvlhčuje a zklidňuje podráždění.
Stabilizuje působení mazových žláz.
Zklidňuje a vyživuje.
Viditelně rozjasňuje pleť a zlepšuje její vzhled.

Návod k použití
Naneste malé množství krému na pokožku a jemně vmasírujte.

Aktivní složkyVitamin E, Viitamín A, Provitamin B5 (d-panthenol), Okurka

Za cenu zhruba kolem 60 Kč se opravdu vyplatí a já ho můžu jen doporučit. Pokud plánujete koupi a nechce se vám objednávat z internetu, podívejte se v Tescu, já tam na něj náhodně narazila :)

Máte s tímto krémem nebo s jiným právě od Ziaji zkušenosti? Jaký krém je pro vás ten nej? 

4 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Já často pod make-up používám obyčejnou vazelínu, jenže to se pak rychle začnu lesknout. Po všem ostatním mi make-upy rychle slézají, kromě bází, které moc nepoužívám.

Luci řekl(a)...

s výrobky od Ziaji zkušenosti nemám, ale láká mě to:) bohužel jsem na ni zatím nikde nenarazila a k internetové objednávce jsem se ještě neodhodlala.. celkem mě láká vyzkoušet jejich tělová másla, ty já můžu:)

Emily řekl(a)...

Rorynka: Ještě nikdy mě nenapadlo použít obyčejnou vazelínu pod make-up, ale proč ne že :) Na suchou pleť to musí být fajn... ale neucpává to póry?

Luci: Jak jsem napsala v článku, mohli by mít něco od Ziaji i v Tescu, já tam právě tento krém koupila :)

MissBB řekl(a)...

Díky za zajímavý tip :-) Já jsem dlouhou dobu na tento účel měla konopný noční krém na akné od CutisHelp (denní mi vůbec neseděl, noční skvěle), který můžu doporučit, ale tenhle vypadá, že je lehčí, což je mi sympatické.

Okomentovat

 
;