Free Lines Arrow Dermacol - Čistící pleťové mléko | With love... Emily
13. srpna 2012

Dermacol - Čistící pleťové mléko

Přibližně před měsícem jsem si koupila tohle čistící mléko od Dermacolu a musím říct, že od té doby ho používám pravidelně.
Nemám nějak extra citlivé oči, takže mi k odlíčení naprosto vyhovuje a popere se dokonce i s voděodolným make-upem. Dříve mě trápilo vysušené oční okolí a dělaly se mi u očí takové šupinky suché kůže, ale po používání tohoto mléka se mi to už nestává.




Na obalu si můžeme přečíst následující:

Dokonale odličuje pokožku obličeje včetně očního make-upu. Výtažky ze zeleného čaje a panthenol pleť zklidňují a regenerují. Hypoalergenní. Bez parfemace. Výsledek: Zklidněná a dokonale ošetřená pleť.

Jak to vidím já:

Jak už jsem napsala na začátku, vyřešil moje trápení se suchým okolím očí a opravdu dobře odličuje (pleť po něm ještě dočišťuji micelárkou od Biodermy). Na obalu je uvedeno, že je bez parfemace, ale já přeci jen nějakou vůni cítím, přijde mi taková "pudrová", jemná.


Dermacol, 200 ml, na oficiálních stránkách za 109 Kč


5 komentářů:

Comfort Shopping řekl(a)...

Rádi bychom Vás pozvali do našeho e-shopu. Nabízíme široký výběr oblečení, módních doplňků a dalšího zboží. To vše za příznivé a akční ceny. :-)

Nyní u nás probíhá atraktivní soutěž a slevová akce !
a) http://www.comfort-shopping.cz/prazdninova-soutez.aspx

b) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=466177253406464&set=a.426333120724211.99706.424090794281777&type=1&theater

WEB: http://comfort-shopping.cz

Kitkami řekl(a)...

Já mléka na odlíčení používám nerada, ale jinak to vypadá dobře :)

Unknown řekl(a)...

Suprová cena, asi řeknu mamince aby se po něm podívala :D.

Stannah řekl(a)...

Jéé, já jsem taky z Olomouce. :-) Nový Rossmann byl tady potřeba jako sůl, tak jsem za něj moc ráda, i když jsem ho ještě nestihla navštívit. Nevíš, jestli tam nemají náhodou Catrice?

Emily řekl(a)...

Stannah: To je super :) Stojanu Catrice jsem si nevšimla. Dívala jsem se na FB stránku Rossmannu a údajně by tam ani být neměl. Každopádně se tam rozhodně zajdi podívat, je to příjemná změna oproti tomu starému Rossmannu :)

Okomentovat

 
;