Free Lines Arrow Testovací sady kosmetiky - Bioderma, Avène | With love... Emily
26. září 2012

Testovací sady kosmetiky - Bioderma, Avène

Po celkem dlouhé odmlce se opět vracím k blogování. Je zbytečné se vypisovat proč jsem nepsala, znáte to, problémy problémy problémy... ve všech směrech, a tak na blogování opravdu nebyl ani čas, ani nálada.
Ale pokusím se to napravit :)
Dnes bych vám ráda ukázala dvě testovací sady od dvou značek, které seženete v lékárně - Biodermy a Avène. Věřím, že obě značky již velmi dobře znáte takže není třeba je nějak více popisovat, tento článek berte spíše jako tip. Já mám testovací sady velmi ráda, na cestování jsou skvělé, rozhodně lepší než s sebou táhnout plná balení (když už s sebou většina z nás vláčí tunu dekorativní kosmetiky :D).
Testovací sada od Biodermy je celkem známá, tato je v pořadí už druhá po sadě z řady Hydrabio (ta byla tuším v červnu) a nyní, od září, je řada Sensibio.


Za částku okolo 100,- (já konkrétně ji koupila za 99,-, nevím jestli je cena všude stejná) získáte masku (15ml), krém (15ml) a samozřejmě micelární roztok (20ml).




Testovací sada od Avène není také žádná novinka, ale ještě jsem o ní neviděla na žádném blogu zmínku, což je celkem škoda.
Testovacích sad od této značky bylo tuším také požehnaně, proti prvním vráskám, proti vráskám, pro dehydratovanou pleť, přecitlivělou, ... a teď nově pro mastnou, problematickou a aknózní pleť, kterou jsem si nemohla nechat ujít.


Obsah mě mile potěšil, naleznete zde termální vodu (50 ml!), čistící gel bez mýdla (50 ml!), seberegulační emulzi (5 ml) a průvodce přípravky.
Zvláštní, ale velice příznivé pro naše peněženky je fakt, že tato sada stojí také kolem 100,- (já ji mám za 93,-) a přitom objemově je kosmetiky víc než dost. Například termální voda (50 ml) stojí běžně 89,- což je skoro cena celého balíčku. 






Vlastníte některou z těchto sad nebo zvažujete koupi :)?



9 komentářů:

Lucy (benita) řekl(a)...

Vítej zpět :) Biodermu sadičku mám taky a poctivě testuju. Z Avene sady bych vyzdvihla čistící gel, ten je vážně parádní! :)

MissBB řekl(a)...

Tu Biodermu bych docela vyzkoušela, jestli na ni někde narazím, takže díky za tip :-)

Evelin řekl(a)...

Tu sadu od Biodermy mám také a chystám se na recenzi :-)

Unknown řekl(a)...

Žádnou zatím nevlastním, ale určitě je to výhodná koupě :).

Ceady řekl(a)...

Ty sady se mi vážně líbí :)
Nad tou Avéne zauvažuji :).

Luci řekl(a)...

zatím žádnou sadu ani tuto kosmetiku vyzkoušenou nemám, ale díky tvému tipu nad tím začnu uvažovat! Biodermu bych moc ráda v budoucnu vyzkoušela:)

Kyky řekl(a)...

O AVéne sadě slyším prvně a rozhodně vím, že ji musím sehnat!

MissBB řekl(a)...

Ahoj! Nevím, jak se stavíš k tagům všeobecně a nekosmetickým tagům zvlášť, ale v jednom jsem tě označila, tak učiň, jak uznáš za vhodné :-)
http://aodori.blogspot.cz/2012/11/11-muj-prvni-tag.html

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, kde jsi to prosimtě sehnala? Taky bych chtěla jednu cestovní :D

Okomentovat

 
;