Free Lines Arrow Zázraky od Dermacolu | With love... Emily
9. září 2012

Zázraky od Dermacolu

Dermacol - Make-up cover

 Každý zná, každý (téměř) má. Make-up cover od Dermacolu předchází jeho pověst dokonale krycího make-upu, což opravdu splňuje. Je opravdu hodně důvodů proč ho mít, tak proč si nepřipomenout pár z nich?
1. je krycí - a to velmi
2. stačí ho malé množství (takže snad není možné ho při běžném používání spotřebovat :D)
3. voděodolný
4. poskytuje ochranu před UV zářením - má SPF 30
5. cena - 129 Kč
6. výběr z 12 odstínů
Samozřejmě není také úplně ideální, a tak bych ráda připomněla, že ač má tolik výhod, existují u něj i jisté nevýhody - při použití většího množství můžete hrdě konkurovat fantomu opery (obličej jako maska není při běžném "nošení" zrovna to pravé); výběr odstínu v drogerii - pokud vím, disponují většinou jen třemi odstíny (mám pocit, že konkrétně 213, 214, 215) takže taková bledule jako já v běžné drogerii odstín 208 asi nenajde. Já jsem si ho objednávala ze skinshopu a osobně si jej u nás v Olomouci vyzvedla.
Make-up je uschován v celkem pohledné krabičce, v které mimo jiné najdete také návod.

Jak už jsem napsala výše, mám odstín 208, což je nejsvětlejší. Je snad první make-up, co mi vzhledem k odstínu sedl víc než perfektně.


Dermacol - Pudr s reliéfem krajky

Další moje dermacolí stálice. Řekla bych, že za málo peněz hodně muziky nebýt toho prapodivného "šroubovacího" obalu. Kvalitou je podle mně však víc než dostačující, kryje průměrně a vydrží poměrně dlouho tak jak má, takže se nemusíte co hodinu přepudrovávat. Má zvláštní (pro mě) příjemnou parfemaci, která ovšem po nanesení nevydrží. Oficiálně se vyrábí v pěti odstínech, já mám odstín č. 1. Za cenu 89 Kč je to super koupě. Bonusem je určitě krásný krajkový vzhled (samozřejmě nevydrží).





4 komentářů:

Evelin řekl(a)...

Cover mám už pár let a je to moje stálice! A po pudru se asi podívám :-)

Unknown řekl(a)...

Oba dva mě už dříve zaujaly, bohužel ten make-up jsem nikde v drogerkách neviděla :(.

Luci řekl(a)...

make-up si chci rozhodně pořídit! bohužel ten výber v drogerce je opravdu nic moc a na druhou stranu se zase bojím objednat z internetu kvůli odstínu.. ale odhodlám se, protože tenhle zázrak potřebuju! :D

Kristen H řekl(a)...

Ten make-up je moja záchrana na kruhy :) Kika

Okomentovat

 
;